eventer

Bli med på årets mest eksklusive Venners Venner Fest!

I forbindelse med lansering av øevent, kunne ikke vårt første event være annet enn tidenes Venners Venner Fest!
Vi samler derfor 500 av våre venner og venners venner til en uforglemmelig fest. Vi kan garantere for at du kommer til å bli overrasket over den fantastiske underholdningen som er planlagt denne kvelden, med både live-musikk fra vårt eget Husband State Of Mind, DJ-er som får dansefoten til å eksplodere uansett hvilket tiår du er født i samt noen helt unike overraskelser du mest sannsynlig aldri har sett før.

Vi kommer også til å slippe noen spennende nyheter om fremtidige arrangementer. Det er ikke bare innholdet som kommer til å gjøre denne festen spektakulær - også stedet vi har valgt ut er helt fantastisk! Nemlig Tårnterrassen til Tårnet Kulturarena. Lokalet skaper den perfekte atmosfæren med hele Oslo by som sitt bakteppe. Ikke gå glipp av denne muligheten til å bli med på årets mest spennende lanseringsfest!

Så hva venter du på? Inviter vennene dine og gjør deg klar til å bli med oss på Venners Venner Fest, og la oss sammen skape den beste festopplevelsen du noen gang har hatt!

la oss skape
magiske opplevelser

kontakt oss
Vi elsker å skape uforglemmelige opplevelser! skreddersydde eventer til både bedrifter, jubilanter og livsnytere. vi hjelper deg hele veien fra plan til gjennomføring.


Vi samarbeider med Sandell agency,
vil du vite mer om de?
sjekk ut siden deres
her da vell:)