utleie

optimale løsninger

Vi tilbyr utleie av komplett scene, lyd- og lysutstyr for både profesjonelle konserter og arrangementer samt mindre eventer.
Vi har også utleie av topp moderne lydutstyr for profesjonelle behov. Vi har et stort utvalg av PA-systemer, DJ-utstyr, trådløst lydutstyr og mye mer, slik at du kan leie det utstyret du trenger for å gjøre ditt neste arrangement, konsert eller event til en suksess.

Våre lydteknikere har lang erfaring og kan hjelpe deg med alt fra å sette opp lydanlegget til å tilby teknisk bistand under arrangementet ditt. Vi kan også tilby lydtesting og optimering for å sikre at lyden er perfekt for ditt event.
har du behov for leie av lydstudioer for musikkproduksjon og lydopptak hjelper vi deg her også. Studioene er utstyrt med profesjonell lydutstyr og gir deg muligheten til å jobbe med din musikk på en proffesjonell måte. Se mer her.
Vi har fleksible leiealternativer og tilpasser oss dine behov og budsjett. For mer informasjon eller for å bestille lydutstyr, kontakt oss via e-post eller telefon. Vi ser frem til å høre fra deg og gleder oss til å hjelpe deg med å gjøre ditt neste event til en suksess!

scene

kr 0,00 NOK

vi leverer alt fra mobil scene til full rigg! og skreddersyr et oppsett tilpasset deres behov

lys

kr 0,00 NOK

riktig belysning er alfa omega for å sette stemningen! vi hjelper deg hele veien fra planlegging til programmering

lyd

kr 0,00 NOK

fantastisk lyd, tilpasset dine behov! uansett om det er til et fullskala event eller noen få høytalere